Brug af klikletten / Hvad er det?

Ved hjælp af klikletten kan patienten/ klienten trække sig op i siddende stilling på sengekanten. 
Når man skubber stangen frem låses tilbageløb automatisk, når patienten skal tilbage i seng drejes håndtaget på klikletten og den køre modsat. 

Hvis patienten/ klienten er ude af benkræfter, men har gode armkræfter kan Klikletten anvendes sammen med 1 hjælper. Hjælperen trækker benene ud over sengekanten mens patienten/klienten trækker sig op ved hjælp af Klikletten og derved kommer op at sidde på sengekanten. 

Er benene tunge kan det anbefales at bruge spilerdug / glidepude mm. 

Monteringvejledning af Klikletten

Brugsanvisning af Klikletten

Vi har fået udarbejdet en rigtig fin brugsanvisning til dig som bruger vores kliklette. Brugsanvisningen viser hvordan du bruger klikletten bedst og mest effektiv for at opnå bedst mulig hjælp. 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, så henvend dig endelig, så skal jeg nok sørge for at hjælpe dig godt videre.

Woman is reading instruction manual while assembling furniture

Flexistol

Flexistol er til bruger, som godt kan stå men har besvær med at holde balancen. 

Understellet er konstrueret så at det er nemt at komme til toilet- kørestol- seng mm. Understøtter ståfunktion og træner balancen. 

Spillerdug/Glidepude

Spilerdug

Spilerdug benyttes under en persons trykpunkter. Det øverste lag spilerdug følger personen og det nederste lag forbliver på sengefladen

Glidepude

Glidepuder kan være gavnlige for personer med handicap, da de muliggør lettere mobilitet og manipulation af møbler og andre genstande i hjemmet eller på institutioner. For eksempel kan glidepuder under stole gøre det lettere for en person i kørestol at flytte sig ved et bord eller skubbe en stol væk fra et bord uden at skulle løfte den